Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk igen

Ont igen
Varför fick du inte ha det bra nu
när allt såg så bra ut

Sjuk igen
Du blev en av dem
som måste gå igenom allt det här

Du blev en av dem som måste kämpa för ditt liv
Du vill inte ha någon peruk, du köpte en tuff keps i stället

Oro och stress i din kropp,
oro och stress i ditt huvud
Nya behandlingar som sliter i din kropp
och som kommer att få dig att må så illa

Rädd och ledsen igen
Alla tårar och all rädsla...
ingen som lyssnar...
ingen kan riktigt förstå...
Hur fan ska man få bort det här

Vad jag önskar att jag kunde säga
- Det är ingen fara vännen, jag fixar det här åt dig...
...Så där ja, nu är allt bra igen

Men här står jag totalt värdelös
Här står vi alla helt handfallna
och ingenting...
...absolut ingenting kan vi göra för att allt ska bli bra igen




Övriga genrer av Therés
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-01-30 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!