Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Färg och form dansar i ljuset
Berusat känner jag dofterna

När jag blundar
Hör jag din röst som bärs iväg med vinden

När jag lägger min hand
I din
Känner jag livet pulsera
Och skrovligheten på ytan

När jag lägger mig
Vid dina fötter
Och kikar lite försiktigt uppåt
Upplever jag min litenhet

Tryggheten blir som störst

Din oändliga skönhet
I skuggan av det hektiska livet
Omkring
Är bedårande

Levande och vacker i all sin enkelhet




Fri vers (Fri form) av Camelia Hagfeldt
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-30 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camelia Hagfeldt
Camelia Hagfeldt