Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp att få

Vilsna själar
vill hoppa,
få slut på destruktiva
tankar.
Gräva bör man
annars dör man,
hoppet finns,
för alla.

Be om hjälp!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-30 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra