Till psykfallen som försöker styra mitt liv.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till psykfallen som försöker styra mitt liv.




PÄRLPRINCIPEN

hela paketet

eller ingenting

jag är en kringvandrande

happening

take it or leave it

är mitt grundvillkor

det som ni ser och hör

är det ni får

 

 

det som är jag

kan inte suddas bort

för att det bättre

gagnar

er komfort

integriteten

är en hederssak

allt annat kan ni

stoppa upp där bak

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-01 17:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet man ska vara
den man är
2012-05-01

  Måna N. Berger
Bra talat!
2012-05-01

  stenen/ Yv Ericsson
man är den man är helt enkelt
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP