Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg inte att det ordnar sig (snälla)

Jag gick ut i skogen igår
och hoppades gå vilse

tre mil genom
mörka jävla Småland
rotvältor
sankmark
trollklippor
älgspillning
grandoft och tystnad

och jag ville lägga
mej ner i mossan
och låta solen
bränna bort dagen

och de där drömmarna 
som jag har berättat om


men
fan

jag är blå
rakt igenom
ända in i märgen

och mina
värkande fötter
vägrade att sluta gå




jag har nog aldrig känt mig så här ensam

 

någonsin.






Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 722 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2012-05-01 22:42



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
kännbar smärta, ärligt och fint formulerat...
2012-07-03

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord känns. (Överlevnadsinstinkten fick dej nog att fortsätta.)
2012-06-11

    Tea Alex
Naket.

Utlämnande.

Ärligt.
2012-05-23

    ej medlem längre
Modig och naken text som låter läsaren få vara omedelbart närvarande, där mitt i den mörka smålandsskogen. Dofterna, tystnaden, de värkande fötter... Fan vad det känns. Så stark!
2012-05-22

    svarta ängeln
Orden brinner..
2012-05-13

  Emme VIP
En fantastisk text som
berör hela mig, jag har
varit där, känt mig sådär
blå. Älskar denna dikt!
2012-05-04

  M_Franke
Stark berörande text
2012-05-03

  anna karlsson
texten berörde verkligen mig
2012-05-03

  Tillbringaren VIP
Superdupert skrivet av dig!
2012-05-02

  Linda CH VIP
En fantastisk fin text som lämnar svidande eftersmak i bröstet. Naturbeskrivningen känns påtaglig och nära. Många applåder!
2012-05-02

  alvan
Berörande verkligen. Ensamhetens övertag... Bra!
2012-05-02

    Max Poisé
Stark inetsad text som fångar mörker och dess kärna för jävla bra.
Suveränt Niclas...Suveränt!
2012-05-02

  LenaJohansson VIP
ja...starkt o mkt bra berättat
2012-05-02

  Suzy med punkterna
Starkt skrivet om den gnagande ensamheten.
2012-05-02

  Magica VIP
Smärtsamt och starkt skrivet.
2012-05-02

    ej medlem längre
Stark.Man går bredvid sig själv och bara konstaterar......Faktum
2012-05-01

  Lynx63 VIP
Att du är vilsen i hela din kropp
Du vill skrika djävla stopp
Önskar få sväljas av dyn
Eländet är som små gryn
Klibbar över själen
Ta en tripp till sälen
Vandra i den skogen
Du hittar logen
Då är du vilsen snart
Och du blir en ut död art :))
2012-05-01

  Mow Dean VIP
tunga ord...
tunga tankar...
men du förmedlar det med bra flyt och känsla...

tack för att du delar.
2012-05-01

    ej medlem längre
känner igen känslan som du förmedlar på ett mycket snyggt sätt.
2012-05-01

  Maiah VIP
verkligen en stark dikt och din naturbeskrivning av småländska skogar känns igen.... alla dessa träd....är det nödvändigt????
Bra diktat, dramatiskt, ärligt
2012-05-01

    ej medlem längre
Dina ord känns som ett enda stort skrik...jag hör dig och förstår att du bär på sorg och känner maktlöshet. Starka ord, stark text.
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP