Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 Joh 1:5 "Gud är ljus och inget mörker finns i honom"


TRO PÅ JESUS!

blir Du och Din familj frälst:

räddad från evigt

mörker!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 77 gånger
Publicerad 2012-05-02 08:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är detta seriöst blir jag orolig för mänskligheten.
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld