Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmarnas landskap

I drömmarnas landskap
ska jag skriva
den där kärleksvisan
som kommer att vinna
ditt vackra pulserande hjärta
Skriva de mjukaste melodier
när vi bekantar oss
med varandras hud
i morgondaggen
Upptäcker något nytt
något unikt
varje dag,varje natt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-02 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta