Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har ännu en tid gått

Nu har ännu en tid gått
Många har frågat,vridit och vänt
men jag har bara skrattat och viftat bort
Jag har både vågat närma mig frågorna
samtidigt som jag har avskytt
att gå genom dem
och att jag bara
låtit vardagen vara som den är




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta