Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smetromantikens Idiotchock

När det säger Pang Bom, lindas snöret hårt kring det arma lilla fingret.

Det var ju där hon satte det en gång. När Juvelen evigt försvann.

Bara Han.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-19 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP