Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om separationsångest


Närhet

vart är du på väg

får jag följa med

det känns inte bra

när du inte är här




Fri vers av Svante Wilhelm
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante Wilhelm

Senast publicerade
Närhet
* Se alla