Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inte nog med ord om hur jag älskar denna människa.


Soulsister

Du är den enda som håller mig i världen.
Om inte du fanns, finns inte jag.
Du säger att jag är stark, älskar mig för den jag är.
Jag säger samma sak till dig.

Du är det närmsta jag har till en familj, även fast jag bor hemma.
Du är inte utav mitt blod, men utav min själ.
Mina tankar är på dig när jag inte längre känner livslust.
Men är samtidigt rädd för att det tillslut kommer att bli för mycket,
När det inte längre räcker, men jag älskar dig ändå.

Du håller mitt liv i dina händer, vill inte lägga vikt på dina axlar.
Vet att du går igenom mycket olycka, jag vill ta den ifrån dig.
Du är en speciell människa, du skulle saknas mer än mig.

Kan du
Leva med
Att jag
Rikligt älskar
Allt om dig
?




Fri vers av Douglas Scott
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-05 02:19



Bookmark and Share


  desert star
wow, vackert!
2012-05-06

    ej medlem längre
men du måste sluta tro att jag skulle saknas mer än dig. den tanken kan söndra dig. och den är inte sann. jag vet det, för jag har haft den. du är en riktig person. värd allt i världen. du är familj- jag skulle sakna dig mer än vad jag någonsin saknat mig, när jag varit som död i rörelse i den här n.
2012-05-05

    ej medlem längre
ja, det kan jag. du vackra, underbara, älskade själsbror, kärleksbror. allt med dig älskar jag. och ärligt talat så grinar jag nu. tack.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Douglas Scott
Douglas Scott