Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är biten som fattas i mitt livs pussel

Om du är biten
som fattas
i mitt livs pussel
kom fram
Låt oss bekanta oss
med varandra
på neutral mark
Det här kanske
blir dagen
då du räddade
mitt väsen
Om vi skulle
ta vårt öde
i egna händer
skulle poeter
sjunga om
vårt öde
om tusentals år
Om du är
min yin
och jag är
din yang
Kan du väl ringa?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 96 gånger
Publicerad 2012-05-05 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta