Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från manipulation till eget ansvar

Ansvarsfull,
full av ansvar,
men tog ändå inte ansvar
lutat mig på andra
för att inte riskera
kritiken, fördömandet
över det jag gör.

Sorgsen
över allt ansvar
jag ville ta
men inte fick
för att de inte trodde
jag kunde..
jag blev hjälplös,
måste ha någon
vid min sida,
men..
jag kan..
jag tar ansvar..
jag ber om hjälp
när jag behöver..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-05 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra