Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort snabbt ihop skriven text. Inte så bra, men det var en tanke som behövde komma ut


Växa

Dina första steg var stapplande
Dina första ord var svaga
Dina drömmar var ovissa
Dina leenden osäkra

Dina steg blev stadigare
Dina ord med högre
Dina drömmar blev verklighet
Dina leenden är fulla med självsäkerhet




Fri vers av Adara
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adara
Adara

Senast publicerade
Olika
Evigt tacksam
Växa
* Se alla