Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Pojke av choklad' av lisalajsa, inspirerade till kritiken. Jag finner det löjligt att ständigt rapportera om manliga pedofiler och inte alls om kvinnliga, trots att dessa är så ymnigt förekommande köpare av sex, också de. Pengar köper tystnaden.


Kritik på en text (1685) Nästan ingenting om kärlek

(Nästan ingenting om kärlek, desto mera om sex. Ursprungligt 'lång' rubrik.)

Pojkar av mörk choklad prostituerar sig så att kvinnor av vit choklad skall kunna mjölka dem på ungdom.
Medan kvinnorna låter sig mjölkas på växelmynt, restaurangbesök och 'en stund i solen'.
Det sker naturligtvis inte bara i Afrika.
Men är det kvinnorna man skriver om eller talar om i teve?
Nej, det man rapporterar om är manliga pedofiler.
De kvinnliga pedofilerna syns aldrig på allvar i statistiken.
Det man inte talar om finns det väl inte något av heller?
Det finns män och kvinnor.
Flickor och pojkar.
Samt tydligen icke människor.
Icke händelser.
Icke samtalsämnen.
Icke slavar.
Icke slavarbeten.
Ingen framtid kanske?

(En person som är 'nämdeman' i en domstol i huvudstaden berättade att det var 'ointressant' att anmäla kvinnor för 'sexköp', delvis för att de var i minoritet. Men även för att de som är i blickfånget som köps mest, inte är kvinnor, utan unga pojkar under 21 års ålder, oavsett kön på 'köparen'. Vilken förvånade Frank, då han fick nys om saken.
Att misshandel och utnyttjande av pojkar, flickor och av kvinnor uppgår till ungefär 95%, talades det inte om just då, i sammanhanget. Men det har framkommit på annat håll. Förmodligen för att de män som trots allt får stryk, blir utnyttjade eller mördade, sällan yppar att det förekommer. Det är 'inte manligt' att gnälla.)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-07 21:46



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket och mer
2018-05-08

  Fulbergarn
nått att fundera på
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP