Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i ny tappning

I mitt liv har kärlek
varit att rädda någon från sitt eget liv.
Jag har använt mitt yttre skal
för att få närhet i korta stunder
istället
för att få en djup innerlig kontakt
med en annan människa.
Jag har sett andra människor som objekt, precis som mig själv.

Men nu,
när jag börjar bli medveten
om mig själv
och
mina tidigare karaktärsdrag,
börjar
livet bli en härlig utmaning.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-07 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra