Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ler stort...på begäran så önskas översättning av mina i stunden helt oförhappandes på funna ord av flera. Inte ofta jag ger iväg dem så, men det härliga över att så många känner glädje över något utan att ha en aning om det skrivna.


Ordlista för: Vår Pirr

Glädjen över att sommaren/ våren är här med Kommande Picknick säsong
Utelämnar vissa ord åt fantasin.


Idiotchock= något oförväntat som bara slår en...

Sprätteltjöt= när man pratar i mun på varandra i en livlig diskussion

Sprutlut= När drickan man har i munnen råkar sprutas ut för man får en
gapskratts reaktion man inte kunde hejda

Flytspröt= När alla tentaklerna är med, det flyter på och man känner av...

Knickertrick= inte mitt ord och finns redan. Det är man byter badkläder på
allmän plats utan att visa sina behag

Flötnöt= Pratar idioti men har endå en poäng

Maltfjomp= Personer som dricker öl och beter sig fjamsigt i berusat tillstånd

Hjärtskvätt= Hjärtat får en xtra rusning, blodet pumpar...

Korgvöska= Picknickkorg

Smetromantik= En Definitionsfråga... men något för dem som redan är
kära...vad att ha med sig vid en pick nick...

Sprudeltjut= när man nått nivån av skratt där man knappt hörs, tårarna rinner och det är tystnad ömsom med något som liknar Åsne skri..grisknorr typ...(de flesta har alla olika ljud i det tillståndet)

Bilie Jean beats ögon smeks beat= När pupillen i solljuset åker fram och tillbaka. När man finner en blick och gör det och det blir en slags rytm mot varandra där ögonen söker, ler, smeker sinnet i tystnaden. Bile Jean är en slags böna med en ring runt som en Iris.

Tjottablängskratt= När man tystar ner sig själv lite och skrattar i en tröja för man inser att alla kanske inte uppskattar gapskatt en längre tid. Vissa skrattar med och kan inte hålla sig och andra ja..just..men just det faktumet gör det oftast ännu roligare och svårare att sluta. Och sen när man väl varvat ner...

Yepps.. nu blev det en liten inblick i hur mina tankar kan vara i varmare tider där det vankas grill o picknick på klippor och gräsbeklädda kullar! En o annan stock och sten får nog påhälsning denna sommar med. Kram.





Fri vers av Songbird VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-07 12:54



Bookmark and Share


  TT
...så fylld av glädje...tack för att du delar den med oss...!!! =)
2012-05-07

    glasa VIP
wow, vad glädjefylld
så härlig att läsa
en verklig
GLÄDJESPRIDARE
2012-05-07

    ej medlem längre
Tack för denna.Skrattar lågt ler i mjugg........skön.
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP