Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hunger

Din hunger överförs till mitt inre
som en värme,en tröst
Med naglarna sargar du min rygg
av tyst undran i passionens röda sken
Långsamt gör du mig till din
om än för en kort stund här på vår jord
Utan skam,utan ånger
fullbordar vi vår kärlek
Inte kan det vara något fult
Inte kan det vara något onaturligt
Nej,det är i sin ordning
Det hade tvärtom varit ett brott
att inte hylla det mest ursprungliga
Den kraft som överlever döden




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 88 gånger
Publicerad 2012-05-07 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta