Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan poeten spelar

Medan poeten spelar
sluter jag mina ögon
I en värld långt här ifrån
kommer vi kanske att mötas igen
Ingen vet vad vi heter
men poetens sång överlever
till tidens ände
Det pulserar en sång
i mina tankar
Sagor om en modig man

Nu är poetens sång över
och det är dags att ge sig av
Var inte rädd för mörket och kylan
för poetens sång överlever
I mina tankar..
De finns alltid där
Sångerna om människor
om dvärgar,om alver
Slut dina ögon
Jag är säker på
att du också kan se dem




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 116 gånger
Publicerad 2012-05-07 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta