Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla drömmarna

Alla drömmarna jag lämnade bakom mig
Alla tårar som föll när jag sörjde i natten
De jagar mig än medan åren går vidare
Alla drömmar jag någonsin ville skulle komma till mig
såg jag försvinna till intet
De far iväg och dör,mina drömmar
De krossas inför mina ögon
All kärlek du erbjöd mig var aldrig tillräcklig
för att släppa mig fri
Alla ord som lämnades osagda
Ett krossat hjärta bortom ljuset




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta