Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom bara kom

Kom änglar kom Jesus
kom Jesus kom Satan kom gud
kom väsen från förr
kom, ge mig styrkan nu




Fri vers av Staffan Gustafsson
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 18:51



Bookmark and Share


  Brynolf
Kom i mig, Jesus!
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Gustafsson
Staffan Gustafsson