Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkurvor

Det blåser i min själs
vindtunnel,
en varm bris som från
Kaspiska havet
Under stjärnorna bryts ljuset,
vrider sej likt fisken på ljustret
Nere vid lokstallarna, solkurvorna
sitter jag huttrande och väntar
på gryningen




Fri vers (Fri form) av Ola Sundqvist
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-07 18:57



Bookmark and Share


    Orm den gamle VIP
Vacker!

Gillar bilderna.
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Sundqvist
Ola Sundqvist