Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omtolkning/Översättning av låten "Thirtyfour" med Cult Of Luna. All Copyright till dem. © Cult Of Luna


Trettiofyra (Cult of Luna)


Han stirrar på sin reflektion i hennes ögon
Drömmen, svag som den var, försvann vid gryningen

Han stod och väntade tålmodigt vid stranden
Vågorna från vattnet kommer ej igen då hon är borta
Till motorvägen följde han hennes fotsteg, motorvägen som slöt hans öde

All sand blåstes bort av vinden

Ansiktslösa människor som hade vandrat vilse
Falsk hopp och förväntan väntar bakom dynerna,
Inväntar dom som förlorat de dom älskat och höll kärt.




Övriga genrer (Översättning) av Gospåfot
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-08 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gospåfot
Gospåfot