Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rouge

stared at her soft
skin like a soft pillow
i walk home alone




Bunden vers (Haiku) av Gospåfot
Läst 233 gånger
Publicerad 2014-07-25 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gospåfot
Gospåfot