Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KOMBINANATION


00.01


Kalla fingrar som letar

efter värme

Rastlöshetens tårar
rinner nedför min kind

du var allting de andra inte var
du var det vackraste jag nånsin sett




Fri vers av Gospåfot
Läst 267 gånger
Publicerad 2013-09-05 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gospåfot
Gospåfot