Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En till liten dikt om kärlek

Älskar dig min sköna
din kärlek skall jag kröna
du är helt fantastisk
jag är inte det minsta sarkastisk

Du är vackrast i vår värld
av dig blir jag slutligen lärd
jag har nu funnit vem jag är
nämligen den som håller dig kär

Min tid med dig är underbar
du är det allra bästa jag har
den ljuvaste stjärna
det enda som finns i min hjärna




Fri vers av Insane
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-09 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Insane