Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M6

mitt tangentbord skulle kunna vara ett piano
att forma ord över
adjektiv att rinna mellan fingrarna
eka mellan inbundna sidor

men jag är ingen konstnär
inte idag eller imorgon
jag har ingen ram
ingen begränsning att förlösa min kreativitet inom
att omsluta mej med

för vad vore jag utan möbler?
ett tomt rum
med bara hörn att memorera




Fri vers (Fri form) av messier111
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-10 01:51



Bookmark and Share


  cilax VIP
överraskande övergång till sista stycket, det är fint
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

messier111
messier111