Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubiks kub

Från början
var jag jag,
livet rörde till
bitarna
huller om buller
kaos
destruktivitet
beroenden,
nu
ska
bitarna på plats
efter
logiska steg,
snart
är jag jag
igen!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-10 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra