Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas frihet


Lakan i vinden

mot sommarhimlens klarhet

Barnspring i gräset




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-01-31 21:39



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Ssssssssommar i luften, snyggt skrivet - långt dit!!
2006-01-31

  Christer VIP
du får mig att längta....
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP