Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Solljus
delar, dansar
tveksamt på morgonkvisten
vaknar
famlar bland böcker, katthår, vattenglas.

Stengolv
kallt mot fötterna
går till köket, kokar grönt té.

Staden
tyst smygande
över tomma gator, öde torg.




Fri vers av Gwendolyn
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-10 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gwendolyn
Gwendolyn