Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har fuckat upp igen

allt fuckar upp på ett hotelrum
fönstren står på glänt och
vinden smeker våra nakna kroppar
illningar,
följer ryggradens knotor på ett nytt sätt
myocardium slår hårt
jag blev nog kär




Fri vers (Prosapoesi) av facedown
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-11 01:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

facedown