Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparency of beliefs...



Den sårbara transparensen
är
glömska eller vilsenhet
allt
som
och
liksom

CERNS partikelacceleratorn
Ett nytt tempel
ny religion
ny utsikt mot evigheten:

Big Bang: Buuum!!!
Ha, ha…
you see…

All den okända
bortom händelsehorisonten
(tänk: hemvisten för din eviga själ)
Hm… omöjligt!

Genom tårar ser jag den levande Guden
vandra i all sin ensamhet..
Via Dolorosa…

Ett svart hål
som vill så gärna
konsumera vår moder Jord
hans smärta
och dig. OXO

X: - So what?

Y: - It’s quite disturbing…

X: - For whom?

Y: - for ME!!!
(jag vill hem…)




Fri vers av ERD-man-SKY VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2012-05-11 06:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag behöver ingen ny religion - eller någon religion överhuvudtaget.
Jag har Jesus Kristus. Han är ingen religion.
Kristendomen är ingen religion utan en relation.
Många kyrkor är bara skrytbyggen där man ägnar sig åt dödfödda ritualer och ceremonier.
Det är ju så ¨många människor vill ha det i mellanmjölkens land: Lite LAGOM. Going through the motions.
Inga förändringar. Ett sken av gudsfruktan och rassla med juvelerna.
Hycklare ska brinna i helvetet.
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP