Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pånyttfödelse


vaknande gryta
körsbärsträdet stormkokar
nu finns bara nu




Bunden vers (Haiku) av Tilda Settel
Läst 295 gånger
Publicerad 2012-05-12 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tilda Settel
Tilda Settel