Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetenhet


stannar till, smakar
närvaron mot tungspetsen
dricker av livet




Bunden vers (Haiku) av Tilda Settel
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-13 22:32



Bookmark and Share


  in effigie VIP
vacker stilla scen.....
2012-05-14

    ej medlem längre
Tycker om dina ord här!
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Tilda Settel
Tilda Settel