Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skygglappar



Vägen du går
tycks mig förutbestämd
och du kan ej välja dess mål.

Det är just det
som gör mig så beklämd:
Hur finner du den akropol

som rymmer din tillvaros värde
när du nu skall dra dina färde?






Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 22:55

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
En underfundig, mycket tilltalande dikt.
2012-05-13

  walborg
En väns bekymmer för någon som lever på räls i sin ofrihet
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP