Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gratis på morsdag mamma!


Mammy

Mor

Älska din mor

Såsom hon gör dig

För utan det

Finns det inte mycket som är dig

Med hennes krattande

Är din väg oftast rak och säker

Älska din mor

Såsom jag!




Fri vers (Fri form) av Doll-Witch
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-13 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doll-Witch
Doll-Witch