Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom idag


Tänk att

Tänk -
att jag tog
steget och vågade
flytta

Tänk -
att jag vågade
skriva en egen
bok

Tänk -
att jag vågar
börja säga ifrån

Tänk -
att jag
vågar börja ta för mig jag
med

Tänk -
att få ett sammanhang
trots kroniska sjukdomar
som följer mig varje dag
men jag är den jag är
och inget förändrar mig

Tänk -
att få vakna tidigt
på morgonen och blicka
ut genom fönstret och
se vårens framgång eller
busväder

Tänk -
att få orden till
sig igen och kunna skriva
hur man känner

Tänk -
att få hålla pennan i sin
hand så underbart

120514




Fri vers av sajo
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 16:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Good 4 u!
2012-05-14

    ej medlem längre
Sanna, kloka ord!


"Tänk -
att få ett sammanhang
trots kroniska sjukdomar
som följer mig varje dag
men jag är den jag är
och inget förändrar mig"
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo