Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påfågel

släpp dig fri.
insperation från film.
cauzz i'm a lonely one
nycklar
skorpor
inte med smör
penslar
duk
bikini
kust
sol
sommar
avkoppling




Fri vers av fnyalsn
Läst 132 gånger
Publicerad 2012-05-14 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fnyalsn