Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respektlöshet

Ödmjuk contra
förödmjukelse,
har jag gjort dagligen
utan att känna
sorgen i mig.
Jag har varit till lags,
agerat
som en dörrmatta.

Never again!!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-16 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra