Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avdelningen ungdomsminnen.


Vi som hängde på Hamréns konditori och cafe i Harads

förstod nog inte hur bra vi

hade det: omgivna av

varandra och goda

bakverk, frasiga

winerbröd och

annat gott


med våra bilar och motorcyklar:

en och annan Triumph Tiger,

väntande på oss ute på

parkeringen


vi begrep nog aldrig

hur priviligierade

vi egentligen

var..?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-16 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld