Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Thee Heart Stop

Swallow sips from everlasting well
From eternity and beyond
Charming my senses
Submit to your elation

Eternal eclipse
From your eyes
Sea shore pounding
Our heart´s combined

Our love plays
Strokes of passion
The fate is bound in stars

Bells ringing out on a midwinter’s night
Tears of snow lays it´s path
Walking down the darkened road
Embraced with silence and smiles

Vow of trust
Vow of faith
Vow of eternal embrace

I gave you my arm
For a brand new start
Till death, do us apart




Fri vers (Modernistisk dikt) av Christofer Rydberg
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-16 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christofer Rydberg