Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en skugga av mitt förflutna

Jag är en skugga av mitt förflutna
En vålnad som letar efter svar
En sorg som pulserar
över himlavalvet
Är en universal sådan
Det som bildades i barndomen
spelar roll i framtiden
Har den där Freud rätt?
Är vi bara sjuka skal?
Skuggor som är fulla
av brister och fel




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 66 gånger
Publicerad 2012-05-17 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta