Romarbrevet 8:7

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romarbrevet 8:7




TRÖTT PÅ MITT KÖTT

jag är trött på mitt kött

och mitt liv är misskött

för jag tränar för slött

och jag göder mitt kött

jag är trött på mitt kött

det får mig att se rött

visst är livet rätt sött

men jag störs av mitt kött

 

 

 

 

en gång kreativ

alltid kreativ

så med egna ord

skildrar jag mitt liv

alltför aggressiv

ändå produktiv

trött på hat och kiv

och att vara destruktiv

 

 

 

 

 

jag är så trött

på det onda jag mött

satans demoner

men även mitt kött

jag är så trött

på att vädret är blött

men framför allt

är jag trött på mitt kött

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-17 14:03



Bookmark and Share


  mare VIP
" Anden villig, men köttet svagt "
Jag fattar !
2012-05-18

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivet
2012-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag har varit ute,
Det finns inte en kvinna som har fullgod syn och är vid sina sinnens fulla bruk som ens skulle vilja komma i närheten av mig. Tjejer har aldrig gillat mig.

När jag talar om köttet menar jag köttet i biblisk bemärkelse.
2012-05-17

  Lodjur i klänning
Ut och gå med dig en sväng. Sedan kan köttet bli glatt en stund, det tror jag nog. Kött är gott att äta med en man som är glad och kan njuta av köttets alla lustar:)
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP