Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beror på

Om du tycker att jag ser konstig ut
kan det bero på
att du inte vet
vad som format mig idag.

Och när livet inte blir
som du förväntar dig
kan det bero på
att du är stöpt efter gårdagens mall.




Fri vers av Lisa
Läst 469 gånger
Publicerad 2004-08-03 23:23



Bookmark and Share


    Jolli
jättebra dikt!!
2004-09-02

    Alfred
delen är bara så klockren, skall alltid tänka på det när jag möter "konstiga " människor
2004-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lisa
Lisa