Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Fröken Morfin

Jag kan mildra din smärta
Slappna av!
Använd din fantasi först
Nu finns det ingen smärta
Flyt iväg med mig
Jag hör dina ord
som genom vinden
Tro på mig!
Känslan kan man
inte alltid förklara
Det här är vem jag är
Hjälper dig
att bli behagligt tom
Hjälper dig att överleva




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-17 19:30



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vacker sann och smärtsam att läsa.
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta