Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NGC 6523

du är min atlas
min skolatlas
med många sidor
min atlas med
rasbiologi
på sidan nittiosju
du är mitt samvete
som viker sej
som sidan nittiosju
i min atlas
i min skolatlas
med många sidor
som viks till
ett ganska
odugligt flygplan
med ansikten
och kartor
du är min atlas
min skolatlas
med många sidor
och jag vek dej
som sidan nittiosju
till ett ganska
kraschsäkert flygplan
som sidan nittiosju
i min atlas
som kartan jag
rev ut och vek
som jag kastade
ganska kraschsäkert
från parkeringshustaket
min atlas
jag vek dej
och kastade
ganska kraschsäkert
och vinden tog dej
och du seglade
aldrig
min atlas
min sida nittiosju
av alla sidor
vek jag dej
till ett ganska
odugligt flygplan
och kastade




Fri vers av messier111
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-18 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

messier111
messier111