Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN PUFF I FEL RIKTNING

det var en gång en man

som var alldeles för lätt

den lättaste man sett

(och han var kär i joan jett)

en dag när vinden ven

blev han bortsvept från sin scen

så kan det faktiskt gå

om man är bara skinn och ben

nu har han hamnat snett

och han borde veta hut

han åt ju inte rätt

så han blev för lätt till slut

att vara efterklok

är väl aldrig särskilt svårt

och denne upplandstok

har nu landat ganska hårt

nu blänger han så argsint

från botten av sitt hål

där hamnar de som inte

har vilja gjord av stål

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-19 07:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert börjar din text
slutet känns mycket sorgligt
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP