Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Kognitiv frihet i ett mekaniskt samhälle)


Cognitive liberty in a mechanic society!


Ein, zwei, drei…
ein, zwei, drei…

Ett, två, tre…
ett, två, tre…

One, two, three…
one, two, three…

Vi kan räkna
Vi kan gå
Vi kan teckna
och
Vi kan så…

- So what?

- Rytm är bra!
- Rim är bra!

- För vem? Bla, bla bla…ha, ha…

- Hm..det vet inte jag :)

Vem gör vårt samhälle humanistiskt och bra? De som kommer från objektiv verklighet (objektiv reality) eller subjektiv verklighet (subjective reality)?

The answer: ”Those who cut a pie must take the last slice!”

- Really?




Fri vers av ERD-man-SKY VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-19 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP