Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här flickan sprider massförstörelse

Jag förstör allting, alltid,
du behöver inte ljuga för mig,
du behöver inte skydda mig för
jag vet ju att det är så
jag sprider massförstörelse och
det är sant

Jag håller i världen så bräcklig som den är,
ändå har jag itu det jag älskar
varför är jag så klumpig?
Klumpig när det kommer till att älska,
jag kan läsa i timtals och leva
mig in i andras skor men jag
vet inte hur man älskar utan att
älska sönder någon av oss,
varför är jag så korkad?

Nej, du behöver inte strö socker över mina ord
behöver inte förklara bort mina misstag
säga: "du, vi alla gör misstag, det gör oss mänskliga"
det är ingen ursäkt för att vara så
exceptionellt misslyckad som jag och ja,
om du undrar så hatar jag mis själv
men bara just nu för

den här clownen har sina bra sidor också
(även om det är svårt att se dem just nu)




Fri vers av fridens liljor
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-19 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridens liljor