Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

Månen hänger högt
över havskanten
Kastar ljus
över de lekande vågorna
Hjältinnorna letar efter spår
i den bleka sanden
Svaren finns gömda där




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-20 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta